Gratis utvecklingsrapport

Harrison Assessments erbjuder de mest detaljerade och informativa rekryteringsrapporterna i branschen. Våra rapporter är specifika för varje person och varje befattning. Rapporterna är i PDF-format och kräver Adobe Acrobat Reader för att kunna se dem. Om du inte har Adobe Acrobat Reader, klicka här för att ladda ner Adobe Acrobat.

Klicka på länkarna nedan för att ladda ner rapporten.

Utvecklingsrapporter

•   Development For Position (PDF 102kb)

Ger en utvecklingsplan för var och en av de två viktigaste egenskaperna att förbättra prestationen för en specifik person i förhållande till ett specifikt jobb. En coachingguide, att utveckla speciella egenskaper hos dig själv eller hos andra, som gör dig än mer kompetent.

•   Manage, Develop, Retain (PDF 85kb)

Förenklar chefers förståelse för hur de ska hantera sina medarbetare för att bäst utnyttja deras styrkor, identifiera utmaningar och förebygga problem.

•   Framgångsanalys (PDF 165kb)

Jämför en person med alla behov av egenskaper som krävs för ett visst jobb. Rapporten visar potentiell positiv eller negativ påverkan på arbetsprestationen för varje egenskap.

•   Main Graph Report (PDF 99kb)

Visar de viktigaste egenskaperna på en sida som tillåter en effektiv analys och en överskådlig bild av relationen mellan egenskaper. Kräver omfattande träning för att tolka.

•   Graphique des paradoxes (PDF 285kb)

Visar den dynamiska relationen mellan två egenskaper för varje egenskap av de 12 huvudparadoxparen. Möjliggör analys av paradoxala beteenden.

•  Sammanfattning och nyckelord (PDF 86kb)

Ger en sammanfattning och nyckelord över personliga egenskaper och behov. Ej jobbspecifik.

•   Egenskaper & definitioner (PDF 103kb)

Visar all egenskaper och definitioner rangordnat från högsta till lägsta poäng för varje kategori.

•   Att engagera och behålla medarbetare (PDF 104kb)

Analyserar organisationens arbetsmiljö i relation till medarbetarens förväntningar. Rapporten ger vägledning i att ytterligare öka personalens engagemang, prestation samt förbättra affärsresultatet.

Klicka här för att se hela utbudet av Harrison Assessments exempelrapporter.

Kontakta oss för mer information eller ta en titt på våra exempelrapporter för att förstå hur Harrison Assessments kan hjälpa dig att få ut det bästa av dina anställda. eller Klicka här för att lära mer om Harrison Assessments.