Harrison Assessments - Exempel på rekryteringsrapporter

Harrison Assessments erbjuder de mest detaljerade och informativa rekryteringsrapporterna i branschen. Våra rapporter är specifika för varje person och varje befattning. Rapporterna är i PDF-format och kräver Adobe Acrobat Reader för att kunna se dem. Om du inte har Adobe Acrobat Reader, klicka här för att ladda ner Adobe Acrobat.

Klicka på länkarna nedan för att ladda ner rapporten.

Rekryteringsrapporter

•   Framgångsanalys (PDF 165kb)

Jämför en person med alla behov av egenskaper som krävs för ett visst jobb. Rapporten visar potentiell positiv eller negativ påverkan på arbetsprestationen för varje egenskap.

•   Hur kan man attrahera denna sökande (PDF 88kb)

Förser intervjuaren med rätt information för att övertyga rätt kandidat att ta jobbet.

•   Interviuguide (PDF 88kb)

Förser intervjuaren med nyckelfrågor avseende behörighet och de beteendemässiga frågor som utgör grunden för att effektivt utvärdera den sökandes kvalifikationer och guiden tillhandahåller en metod för att poängsätta intervjun.

•   Att engagera och behålla medarbetare (PDF 104kb)

Analyserar organisationens arbetsmiljö i relation till medarbetarens förväntningar. Rapporten ger vägledning i att ytterligare öka personalens engagemang, prestation samt förbättra affärsresultatet.

Klicka här för att se hela utbudet av Harrison Assessments exempelrapporter.

Kontakta oss för mer information om hur Harrison Assessments kan hjälpa dig med dina talent aquisition behov eller klicka här för att lära dig mer om Harrison Assessments.