Harrison Assessments - Om oss

Harrison Assessments grundades 1990 med en vision och ett syfte - att hjälpa företag att optimera deras humankapital genom att utnyttja sin djupa förståelse av mänskliga resurser och psykologi.

Grundare

Dan Harrison, Ph.D. - Organisationspsykologi. Dr Harrison är utvecklare och VD för Harrison Assessments och upphovsman till ParadoxTechnology™ som används i Harrison Assessments. Hans mångsidiga bakgrund inom matematik, personlighetsteori, rådgivande psykologi och organisationspsykologi har gjort det möjligt för honom att göra ett unikt och exceptionellt bidrag till bedömningsmetodiken och prestationsstyrning.

Hans trettioåriga erfarenhet av psykologi och utvärdering har gjort att verktygen i Harrison Assessments uppfyller praktiska behov för rekrytering, utveckling och utvärdering. Dr Harrisons ständiga världsomspännande resor ger honom ett direkt engagemang i behoven bland Harrison Assessments kunder och gör att han ställs inför lämplig praktisk tillämpning i en mängd olika kulturer.

Klicka här för att titta på Dr Harrisons presentation i Los Angeles i februari 2010. Dessa "måste ses" videos ger en tydlig inblick i framtiden för rekrytering - som nu finns i HA-systemet.

Kvalitet är i fokus för Harrison Assessments

Harrison Assessments fokuserar på att ge den mest korrekta och effektiva utvärderingarna i branschen genom att avsätta en stor del av sina resurser till forskning, utveckling och användarvänlig mjukvaruutveckling.

Globala Team

Klicka här för att komma till listan över våra Nyckelpartners i Norden.

Harrison Assessments har turen att ha ett brett utbud av duktiga människor som arbetar tillsammans i hela världen. Var och en erbjuder en omfattande expertis inom HA-systemet, lika väl som andra specifika kompetensområden.

Harrison Assessments finns idag representerade i följande länder: Australien, Belgien, Brasilien, Dubai, Filippinerna, Frankrike, Indien, Indonesien, Irland, Japan, Kanada, Kina, Malaysia, Mexiko, Nya Zeeland, Poland, Portugal, Rumänien, Saudiarabien, Serbien, Singapore, Spanien, Sydkorea, Sverige , Schweiz, Thailand, Tyskland, Storbritannien, USA och Vietnam.

Om du vill komma i kontakt med en Harrison Assessments-expert, fyll bara i formuläret på denna sida och skicka skicka uppgifterna. Dina uppgifter kommer att skickas vidare till den mest lämpliga personen baserat på din plats och dina behov.

Språk

Harrison Assessments utvärdering för lämplighet finns för närvarande på följande språk:Arabiska, engelska (US), franska, tyska, indonesiska, japanska, koreanska, malajiska, polska, portugisiska, portugisiska (Brasilien), rumänska, serbiska, svenska, förenklad kinesiska, spanska, spanska (Mexiko), thailändska och vietnamesiska.

Harrison Assessments rapporter finns tillgängliga på följande språk: Arabiska, engelska (USA), förenklad kinesiska, indonesiska, japanska, koreanska, malajiska, rumänska, portugisiska (Brasilien), svenska, tyska och vietnamesiska.

Skicka förfrågan

Vi svarar och/eller sätter dig i kontakt med lämplig lokal konsult inom 1 arbetsdag .

* Nödvändig

* Namn
* Din funktion
Intresse
* Telefon
* Mailadress
Land
State/Province
Kommentarer